Förhoppningen om att min kropp ska må bättre

God eftermiddag och välkommen hit för ett nytt inlägg, i dagens inlägg kommer du få läsa om företaget Seppos Massage. Det är företaget jag vände mig till när jag gick på massage på Lidingö för någon vecka sedan.

Då jag jobbar på kontor sitter jag ner på en stol mest hela dagarna, jag har dock goda möjligheter att stå och arbeta men jag gör det sällan. Hur som helst har min rygg och nacke börjat ta stryk av mitt arbete, de ansträngs så mycket om dagarna och jag sitter inte alltid ergonomiskt för att förbättra det heller. Min kropp får inte heller den omvårdnad som den förtjänar, jag borde ta hand om den mycket bättre än vad jag gör. Så jag tänkte att det kunde vara en start att gå på en massage på Lidingö, i hopp om att min kropp skulle må lite bättre. Min tanke är att jag ska fortsätta gå på massage, för att kroppen ska må bättre och bättre med tiden. Efter min massage hos Seppos Massage mådde jag definitivt bättre, jag kände mig med avslappnad i kroppen. Kroppen var inte heller lika spänd efteråt, massören hade verkligen lyckats mjuka upp hela mig. Att se hur bra effekter det gav mig efter bara en gång gör mig bara mer intresserad av att se hur mycket skillnad det kan bli efter en period av massage med jämna mellanrum. Min förhoppning är såklart att min rygg och nacke ska må bättre och att jag inte längre ska ha lika mycket smärtor som jag har haft det senaste. Företaget i sig är även det väldigt bra, jag trivs verkligen att gå dit för en massage på Lidingö.