Har ni hört talas om det här företaget?

God förmiddag och välkommen! Idag tänkte jag skriva ett inlägg och fråga er om ett tips. Jag skulle behöva lämna in min bil på bilvård i Jönköping men vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Jag vet om ett företag som jag är lite intresserad av, vilket är Bilcenter i Eksjö, men jag skulle vilja veta om ni har några tidigare upplevelser av dem.

Under en längre period har jag behövt lämna in bilen för bilvård, det har dock dröjt för att jag inte vet vart jag ska vända mig. Anledningen till att jag vill lämna in bilen istället för att ta hand om det själv är för att min egen kunskap brister, jag har helt enkelt inte tillräckligt bra koll för att kunna genomföra det på egen hand. Eftersom jag aldrig har lämnat in bilen för bilvård i Jönköping tidigare vet jag inte heller vart jag ska vända mig, vilket bara har dröjt ut på det ännu mer. Hittills har jag kollat in några olika företag för att se vad de erbjuder, jag har försökt lista ut vilket företag som jag kommer få bäst hjälp av men jag har inte lyckats än. Därför ville jag skriva det här inlägget och fråga er om Bilcenter i Eksjö, vilket är ett av de företag som gav mig den bästa magkänslan. Med det här inlägget vill jag helt enkelt fråga er om ni har några tidigare upplevelser av det här företaget, om ni exempelvis har fått hjälp av dem och kan dela med er om vad ni tycker om deras service och arbete. Det skulle verkligen underlätta för mig i valet av företag om ni kan berätta för mig vad ni tycker om dem. Även om ni har något annat företag som jobbar med bilvård i Jönköping får ni gärna dela med er av det, men jag vill huvudsakligen veta vad ni tycker om Bilcenter i Eksjö.