Bilder av Per

Hej igen, alla mina härliga läsare! Jag hoppas att ni alla mår toppen. Det gör i varje fall jag och i mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om någonting som jag vet med mig att många av er har frågat mig om nu under den senaste tiden. Många av er vet ju sedan ett tag tillbaka att min syster gifte sig och att vi få valde att anlita en bröllopsfotograf här i Norrköping.

Denna fotograf heter Bilder av Per och det var utan tvekan ett av de bästa besluten som gjordes när det kom till själva planeringen av det där bröllopet. Hur som helst så har jag alltså då fått in oerhört många frågor om det här med att anlita en fotograf till bröllop och det kom även in en hel del frågor som handlade om exakt vem det var som vi hade vänt oss till. Fotografen heter då alltså, som sagt, Bilder av Per och vi blev faktiskt rekommenderade att vända oss dit av en gemensam vän till mig och min syster. Alla blev verkligen hur glada och nöjda som helst när det kom till bilderna och som ni då alltså kanske har sett här på bloggen så blev dem ju verkligen hur bra som helst och ser riktigt professionella ut. Jag tror verkligen att min syster och hennes man är riktigt nöjda med hela bröllopet, men det är ju så otroligt roligt att ha kvar de där bilderna som glada minnen och rama in och så vidare. Hur som helst så tänkte jag väl egentligen inte skriva så himla mycket mer nu här i det här inlägget, utan jag kommer istället att ta och länka er vidare till Bilder av Per och hans sida direkt så att ni kan läsa på lite själva samt kolla igenom lite portfolio.