Min båt ska fraktas imorgon

Nu ska jag frakta min båt upp till Kiruna och jag har beslutat mig för att testa något nytt och det är att jag ska frakta den med hjälp av ett transportemballage. Som är ett så kallat krympplast som kommer skydda min båt mot klotter, korrosion, mögel, skadegörelse och det kommer även skydda min båt mot miljömässiga lackskador, under själva lagringen samt transporten. Detta transportemballage är ett skydd som man har testat och utvecklat med hjälp av världens ledande fabrikanter i åtanke för att man ska kunna tillhandahålla specifika lösningar för varje person. När man ska klä det som ska fraktas kommer det bara att ta ett par minuter och det ökar däremot ditt företags produktivitet samt så maximerar det din vinst. Jag har köpt mitt transportemballage hos Kemp Industries som har en lång och gedigen erfarenhet vad det gäller transportemballage och de kommer därefter se till att jag kommer få bästa möjliga transportemballage för min båt. Men nu måste jag få mig lite sömn innan jag ska fixa iordning min båt inför morgondagens transport. Jag hoppas att ni alla som löser detta får en fantastisk kväll med mycket glädje och kärlek så hörs vi av imorgon igen i mitt nästkommande blogginlägg.