Jag har börjat gå hos en hälsoterapeut i Norrköping

Jag har börjat gå hos en hälsoterapeut i Norrköping och jag är verkligen så nöjd över beslutet jag tog att börja gå hos Hälsoterapeut Berit Markkanen som har fått mig att få bättre igen. Hon har utfört en Kraniosakral Terapi på mig som är en hollistisk behandling för hela kroppen som har gjort en god skillnad på min kropp. Vi människor kan gå runt med belastningsproblem som gör att vår kropp påverkas dåligt och med hjälp av denna behandlingsform gör att kroppen inte känns lika trött, öm och stressad. Några exempel på när denna behandlingsform kan hjälpa till är till exempel vid rörelsestörningar, spänningar, smärta, ovilja att utföra vissa rörelser, beteende avvikelser, stressrelaterade problem, rehabilitering eller för att förebygga att man inte får en en trött, öm och stressad kropp i framtiden. Hon kan även hjälpa hästen som kan få problem av en snedryttare och då kan det vara viktigt att även ryttaren får hjälp. Hon kan även hjälpa hundar som har problem rygg och nacke som de kan få på grund av att människan rycker i kopplet. Om hunden har en långvarig felbelastning kan det få stora konsekvenser för hela hundens kropp.